6.07.2009

Kui paksud kanuuga sõita saavad,

küsitakse ühtepuhku. Kõigepealt - üldjuhul hinnatakse oma paksust üle. Võibolla meedia masendav mõju. Kanuus on kriteeriumiks, kas pingile istuma mahub (ja põhimõtteliselt võiks ju ka keskel põhjas olla, kus on ikka väga lai. Aga seda pole seni vaja läinud). Kui mõlemad on kaalukad, siis pole midagi, vast ehk enne võiks asja arutada ja sellise marsruudi valida, kus eriti oksi ei ole ja väga palju välja ronima ei pea. Aga see on ka maitseasi, mõni just tahabki natuke rahmeldada. Kui üks on kleenuke, siis vaatame kohapeal, kuidas nii sättida, et saba või nina veest väga välja ei kerkiks. Sõit sõitmata ei jää ja kanuu lihtsalt niisama põhja ei lähe - üks keskmisest kogukamate kolmene kanuu tegi teel paadisildadel kohatud lastelegi natuke sõitu :). Peaasi on mitte närvitseda.

4 comments:

  1. Kui kerekas inimene kindlalt laevukese põhjal istub ja sealt mitte kriipsugi ei liigu, siis peaks olema stabiilsus missugune! Ümberminekut karta vist ei ole.

    Kuigi mulle meenub pildike Joh. Pääsukese vaatefilmist "Setumaa", kuidas paadis veeti suurt heinakuhja... panen õhtu poole lingi.

    ReplyDelete
  2. :))) pilt on väga kõnekas!
    Muidugi, Soomaal olla piimad meierisse ja surnud kalmistule ka haabjatega viidud. Mis muud üle jäi.

    ReplyDelete
  3. aga mis esimesse kommentaari puutub, siis klapiks väga hästi, kui kanuu-ALUNE kupatus ka paigal seisaks... aga voolab ju, saadan. Seega võib abitusse olukorda sattuda ja suplus PÄRIS välistatud ei ole.
    Põhiline - rahulik peab olema, aga mitte flegmaatiline.

    ReplyDelete