8.08.2010

Leigo tule-etendus -

nii mõjuv, et natuke isegi õudne. Muusika ka muidugi tore kuulata, aga eks see võimendustega ikka konserv ole. MUU osas või õigemini kõik kokku oli eile üks unikaalne õhtu. Millal ikka saad augustis välja minna ja soojemad riided rahumeeli koju jätta? Sume soe pimedus, tulevärk Leigo moodi ehk küünlad järvel (ei saa arugi, mis sillerdab, päike enne loojumist või...), lõkked järve taga nõlval, suur keskelt süüdatud spiraal, pahvakad (soe üle järvegi tunda!) Bolero finaalis... ja siis õhupallidega taevasse tõusvad tulukesed. Võimas. Paratamatult mõtled ka, et kõrbev Venemaa sama stiihiaga võitleb... kas pole elu kummaline. Mõnel pool jälle vesi või muda uputab.
Tänavu olid ka purjekad, suprhea mõte. Väga osavad pealegi, ega seal seda sõiduruumi siis ülearu pole, aga liuglesid väga elegantselt, finaalis purjed prožektorite valgel eri värvi.
Ja tule-etendus isegi parklates jätkub, kus tuhanded punased tagatuled, ja siis kitsas kruusatee, auto-autos-kojusõit. Õnneks nii palju vihma on tulnud, et tolmu väga ei olnud ja jällegi tulukeste rodu küngastel vonklemas... super.

No comments:

Post a Comment